Arama
Arama Sonuçları
Bahçeli'den seçim yorumu: 'Mesaj mühim
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli; “Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir' dedi.
Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiğini iddia etti.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’da MHP’nin 11 ilçe adayı kesinleşti
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, geçtiğimiz günlerde Kastamonu merkez Belediye Başkan Adayı olarak MYK Üyesi Yüksel Aydın’ı açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kastamonu’da ilçe adaylarını da açıkladı.
Bahçeli "almadan gelme" dedi, aday gösterdi!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kastamonu ilçe adaylarını belirledi. Kesinleşen adaylar arasında yer alan Hanönü Belediye Başkan Adayı Metin Yamalı, aday adaylığı sürecinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeyi paylaşarak ve Bahçeli'nin kendisine "Belediyeyi almadan gelme" dediğini aktarmıştı. Adaylığı kesinleşen Yamalı yeni bir açıklama yayınladı.
Vidinlioğlu’ndan ilk açıklama
MHP’nin Kastamonu’da Yüksel Aydın’ı Belediye Başkanı adayı olarak göstermesinin ardından; Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da bir paylaşımda bulundu.
MHP’nin Kastamonu adayı belli oldu!
Milliyetçi Hareket Partisi; Kastamonu’daki Belediye Başkanı adayını açıkladı. AK Parti’nin Tahsin Babaş’ı Belediye Başkanı adayı olarak göstermesinin ardından; tüm gözler MHP’ye çevrilmişti. MHP Genel Merkezi; Kastamonu için kararını verdi.
Ortalık kızıştı:Uluay’dan cevap gecikmedi!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay’dan, CHP Kastamonu il Başkanı Dilek İlke Karabacak'ın, eleştirilerine cevap gecikmedi
Dikkat çeken iddia: 'Küstü mü, küstürdüler mi?'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'yi eleştirdi.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
'Kastamonu'da MHP ve AK Parti, ayrı aday çıkaracak'
Kastamonu'daki durumu canlı yayında açıkladı.
Kastamonu’da “İTTİFAK” olacak mı?
31 Mart 2024 tarihine gerçekleşecek olan yerel yönetimlerin belirleneceği seçime sayılı günler kaldı. Siyasi arenanın kızıştığı bu günlerde en çok merak edilen konulardan biri, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu’da ortak aday gösterip göstermeyeceği oldu.
MHP’den sürpriz aday!
31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için kritik bir döneme yaklaşıldı.
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Dikkat çeken açıklamayla MHP'den Kastamonu'ya talip
Yerel seçimler yaklaşırken, Milliyetçi Hareket Partisi'nde çok konuşulacak bir aday adaylığı başvurusu gerçekleşti.
Bu ilçe 82. il olmaya çok yakın!
İl olmaya en yakın ilçelerin listesi belli oldu! İl olmaya en yakın o ilçenin ismi öne çıkıyor. İşte detaylar...
Kastamonu ve tüm ilçelerimizde 3 hilalli bayrağımızı tekrar...
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi...
"MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket"
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: " Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. " dedi.
Siyasi liderler akın etti! Eski bakan Necmettin Cevheri son yolculuğuna uğurlandı
Devletin üst kademesinde birçok önemli görevde bulunan, eski bakan ve başbakan yardımcısı Necmettin Cevheri 93 yaşında hayata gözlerini yumdu. Cevheri bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine siyasi parti liderleri de katıldı.
Kastamonu da dahil 26 ilde anket: işte en beğenilen siyasetçiler
Asal Araştırma, 'en beğenilen siyasetçi' anketini 26 ilde yaptı. Ankete göre 'en beğenilen siyasetçi' sıralamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan birinci olurken Ahmet Davutoğlu ise son sırada yer aldı.
"Kastamonu'ya selamı var"
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Başkan Kavaklıgil, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Kastamonu'ya selamları olduğunu kaydetti.
Yüksel Aydın’dan Bahçeli’ye ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.
MHP, yerel seçim startını verdi, işte slogan
MHP, 2024'teki yerel seçimlere ilişkin süreci resmen başlattı. Partinin sloganı ise '2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu' oldu.